Hummel-milliardær og iværksætter Christian Stadil har fået den farlige infektionssygdom borreliose, der kan resultere i nervelammelser.

Det oplyser Christian Stadil selv til sine mange følgere på sociale medier torsdag aften.

‘Har haft det på fornemmelsen noget tid, men fik det i dag, efter at have fået tappet spinalvæske, bekræftet, at jeg har neuroborreliose/borrelia i fremskreden grad,’ skriver han.

I et opslag suppleret med flere billeder fra Rigshospitalet fortæller han, hvordan han igennem noget tid har oplevet infektionen, som han dog ikke vidste noget om før end i dag.

‘Nakkestivhed, store røde pletter fordelt over en halv meter på kroppen, en sovende fornemmelse i venstre side de sidste par måneder, rygsmerter og et rødt og blåt bidemærke i knæhasen,’ lyder beskrivelsen.

Bidemærket henviser antageligt til det sted, hvor infektionen er startet. Borreliose overføres til mennesker fra bidende skovflåter, fremgår det hos Netdoktor.

Infektionen kan give nervelammelser - mest almindeligt er lammelse af ansigtsnerverne, fremgår det.

Neuroborreliose kan også vise sig som hjernehindebetændelse kendt som meningitis, der resulterer i feber, hovedpine og stivhed i nakken.

Christian Stadil melder dog, at ‘alt er godt'.

‘Får nu noget kraftig medicin, så alt er godt. Er tilbage på pinden efter at have været på Riget det meste af dagen,’ skriver han og hylder personalet på Riget

'Min vigtigste pointe er egentlig, at jeg er dybt imponeret over det danske hospitalsvæsen her konkret Riget, overlæge Anne-Mette og hendes team. Wauw for en sød, åben og dybt professionel behandling. Tusind tak. I’am a BIG fan,' lyder det.

Christian Stadil blev i august gift med sin Alice

Sammen har Stadil-parret børnene Winston på fem år, Hamilton på tre år og Harper på to år.

Christian Stadil og Alice Brunsø vies i Messiaskirken i Charlottenlund. Parrets tre små børn, Winston, Hamilton og Harper på mellem to og fem år, deltager i selve vielsen som brudepige og brudedrenge.
Christian Stadil og Alice Brunsø vies i Messiaskirken i Charlottenlund. Parrets tre små børn, Winston, Hamilton og Harper på mellem to og fem år, deltager i selve vielsen som brudepige og brudedrenge. Foto: Nils Meilvang
Vis mere