Michael Harders og Kathrine Kelså Harders blev sidste år gift på tv i det populære DR-program ‘Gift ved første blik’.

Parret er stadig gift den dag i dag - og nu vender de også tilbage til skærmen.

De to skal nemlig være med i TV 2's kommende sæson af boligprogrammet ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’.

Ifølge TV 2’s egen programomtale medvirker parret i det program, der sendes onsdag den 14. august klokken 20 på kanalen.

Michael og Kathrine Kelså Harders medvirker i TV 2-programmet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'.
Michael og Kathrine Kelså Harders medvirker i TV 2-programmet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. Foto: Mastiff/TV 2
Vis mere

Her fremgår det også, at parret søger en lejlighed i Aarhus.

Selv har Katrine Kelså Harders og Michael Harders da også løftet en lille smule af sløret. De driver sammen en blog om deres parforhold, og her kunne man tilbage i maj læse, at de var i gang med optagelser til et kommende tv-program.

‘Vi er i gang med optagelser til et tv-program, vi skal medvirke i. Vi kan desværre ikke sige mere på nuværende tidspunkt – andet end at vi forventer premiere engang til efteråret,’ skrev parret dengang.

Nu vil de dog gerne fortælle om deres medvirken.

»Vi sagde ja til at medvirke i programmet, da det var meget relevant for os. Vi søgte bolig i Aarhus og tænkte, at 3xBeliggenhed kunne hjælpe os med at finde drømmeboligen,« skriver Michael og Kathrine Kelså Harders i en mail til B.T., da parret i øjeblikket er på ferie i Asien.

Michael Harders og Kathrine Kelså Harders flyttede sammen for rullende kameraer under sidste sæson af ‘Gift ved første blik’, og her kunne hele Danmark følge med, da Michael skulle bugsere sin berømte gamer-stol ind i Kathrines lille, hvide lejlighed.

Stolen skræmte dog ikke Kathrine væk, og parret er et af de få, der har holdt programmet ud og også siden er blevet sammen.

Og stolen - den har de stadig.

»Det var absolut en prioritet, at der var plads til gamerstolen i det nye hjem - og faktisk gerne også i stuen. Måske den endda skal have en partner,« skriver Michael og Kathrine til B.T.

De fortæller også, at de bestemt ikke var enige om alt, da de skulle se på lejlighed i det nye program.

Mens parret i øjeblikket er på ferie i Asien, kan Michael og Kathrine også fortæller, at der er flere forandringer på vej, når de vender snuden hjemad.

»Michael begynder i nyt arbejde inde i Aarhus, mens Kathrine skal søge job - også i Aarhus. Derudover skal vi skrive en hel masse blogindlæg, for vores blog er blevet alvorligt forsømt, mens vi har været af sted,« skriver Michael og Kathrine Kelså Harders.