De har gjort det før, og nu gør de det igen.

Hele 30 år efter, at de sidst arbejdede sammen på et radioprogram på DRs ungdomsredaktion, genoptager komikeren Casper Christensen og tv-værten Mikael Bertelsen samarbejdet.

De to skal nemlig sammen lave et nyt tv-program. Det skriver Mikael Bertelsen på Instagram.

»For tredive år siden lavede Casper Christensen og jeg et radioprogram sammen på Danmarks Radios Ungdomsredaktion, som i dag er sendt og glemt. Lige siden har vi gennem årene – når vi en sjælden gang mødtes tilfældigt – talt om, at vi en dag burde genoptage det gode samarbejde«, skriver Bertelsen i opslaget.

Dermed er det anden gang inden for få år, at Mikael Bertelsen får opfyldt en gammel arbejdsdrøm.

I 2020 kom det frem, at han i samarbejde med TV 2 og Det Kgl. Bibliotek lavede programmet 'Det sidste ord', hvor han lavede en række interview med flere store, danske personligheder, der først ville blive vist, efter at personen var død.

»Det er mere end 20 år siden, jeg første gang arbejdede med tanken – dengang til radio. Af forskellige grunde har jeg måttet skubbe ideen til side, men den har altid fyldt i mit hoved. Det her er mit livs projekt, som jeg i mange år har drømt om at realisere,« sagde Mikael Bertelsen dengang til TV 2.

Hvad det nye tv-program med Casper Christensen kommer til at handle om, er tilsyneladende en overraskelse. I hvert fald oplyser Bertelsen intet om det. Dog løfter han sløret for, at det bliver optaget i Portugal og sendt på Viaplay til november.