Rungsted og Esbjerg mødtes tirsdag for tredje gang på en uge, og igen endte det med en nordsjællandsk sejr.

Rungsted Seier Capital overtog tirsdag førstepladsen i landets bedste ishockeyrække.

Det skete, da nordsjællænderne for tredje gang på en uge slog Esbjerg Energy.

Rungsted vandt på egen is med 5-2 over vestjyderne, der kom i store problemer i første periode.

Da der var spillet godt ni minutter, havde værterne bragt sig foran med 3-0. Shane Hanna gjorde det til 1-0 efter syv minutter, og kort efter øgede William Nistrup Madsen og Hampus Gustafsson føringen.

Esbjerg reducerede ved Wiley Sherman, men Rungsted fik pucken i nettet yderligere to gange, før første periode var forbi. Alex Wideman og Hampus Gustafsson stod for målene til 4-1 og 5-1.

I begyndelsen af anden periode reducerede Esbjergs Craig Puffer for 2-5. Det blev kampens sidste scoring.

Tirsdag i sidste uge vandt Rungsted med 2-0 på udebane over Esbjerg, og søndag blev det også til en Rungsted-sejr i det vestjyske. Her var det dog mere tæt og endte 7-6 efter en afgørelse i straffeslag.

Rungsted topper tabellen med 69 point foran Aalborg Pirates med 66,5 point og Esbjerg med 64 point. Aalborgenserne har dog spillet en kamp færre end de to øvrige tophold.

Der blev spillet yderligere to kampe i Metal Ligaen tirsdag aften. Sønderjyske vandt på hjemmebane med 6-2 over Frederikshavn White Hawks, mens Herlev Eagles hentede en 4-1-sejr ude mod Odense Bulldogs.