B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 30. november 2007.

Hvis dine medarbejdere ikke lever op til dine forventninger, er skylden ikke deres. Du har ikke givet klare og tydelige ordrer.
Folk ændrer sig kun sjældent, så hvis du pludselig befinder dig i selskab med en, du ved, er utroværdig, så lad dig ikke bluffe.
Hvis du og din partner ikke kan blive enige om en væsentlig beslutning, så udskyd sagen. Tiden ændrer hele jeres problemstilling.
Hvis du er et rodehoved og ikke planlægger omhyggeligt, så knokler du som en hest hele dagen uden at få noget som helst ud af det.
Der er stor risiko for, at du tager større chancer, end du kan magte. Du skal ikke regne med, at heldet klarer det hele for dig.
Medmindre du stoler fuldt og fast på dine egne evner, er du tilbøjelig til at opgive alt, lige når målet er inden for rækkevidde.
Du begynder at vakle i en sag, når du mest af alt har brug for at stå fast. Til gengæld er du skødesløs i en anden. Find balancen.
Lad være med at sprænge dit budget, når du er på udkik efter en speciel ting. Hvis du lader dig friste over evne, går det galt.
Beklageligvis udviser en bestemt person ikke helt den samme loyalitet, du tidligere har vist vedkommende. Du får dig en lærestreg.
Der er risiko for, at din dømmekraft ikke er i top, så du betror dig til de forkerte. Dine hemmeligheder er hurtigt udbasuneret.
Du bør nok granske dine dybere motiver, hvad angår din opførsel over for en ven. Er du måske dybest set misundelig på vedkommende?selv kan
Din manglende lyst til at tage en beslutning i en vigtig sag skuffer dem, der er afhængig af dig, og du fremstår som en kujon.