Vædderen:

En dag med orden og overblik. Der er mulighed for at udrette noget og der er synlige resultater. En fin dag for formidling og kommunikation.

Tyren:

Det lader til, at du er ved at få styr på den økonomiske planlægning og det ser også bæredygtigt ud. Positive fremtidsperspektiver.

Tvillingerne:

En god dag for professionelt og effektivt samarbejde. Folk lever op til det de siger og der tages ansvar. Alt i alt tilfredsstillende.

Krebsen:

Det skrider fremad på jobbet, og det giver en følelse af ro at du har styr på opgaverne. Men måske glemme du omsorg for kroppen.

Løven:

Du lægger stor energi i det du gør og selv om du helst vil lege dig til tingene, så er der lige nogle pligter at forholde sig til også.

Jomfruen:

Sikke en masse du når på hjemmefronten i dag og som ægte ordensmenneske får du endevendt hele huset. Resultatet er smukt.

Vægten:

I dag gælder det om at være forberedt når man udtaler sig, men det lader til at du gør en stor indsats. Erfaringer bliver respekteret.

Skorpionen:

Det betaler sig at være forsigtig med penge og lytte til fornuften. Det betyder mere at have kontrol end at forkæle sig selv.

Skytten:

Du er ikke bange for at sige nej eller sætte en grænse. Det er en god ide at være realistisk i forhold til hvad du kan påtage dig af arbejde.

Stenbukken:

Tingene er faldet på plads her på det sidste, og det begynder at gå i den rigtige retning. Du er i en stærk position på jobbet.

Vandbæreren:

Du tager et stort ansvar på dig i en gruppe, i et samarbejde eller i et venskab. Konkrete fremskridt føles godt.

Fiskene:

Dine ambitioner og din karriere er i fokus i dag. Hvad mon du vil fremover og hvor er det du vil ligge din energi?