For få dage siden sikrede GOGs oprykkere til Håndboldligaen adgang til pokalturneringens semifinale med en sejr over Team Tvis Holstebro på hjemmebanen på Sydøstfyn.

Og den gule fare fra Fyn var meget tæt på at gentage kunststykket, da der var revanche-opgør i Gråkjær Arena fredag aften i Håndboldligaen.

Kampen endte dog 27-27 efter en tæt duel, hvor GOG førte 13-12 ved pausen. Kampen fik en dramatisk afslutning, hvor GOG førte med to mål bare toethalvt minut før tid.

Det lykkedes imidlertid Magnus Bramming og Morten Nyberg at bringe balance på måltavlen for hjemmeholdet, og selv om fynboerne fik 40 sekunder til at sikre sig sejren, lykkedes det ikke at score sejrsmålet. Team Tvis' hårde hund, Søren Hansen, tog en udvisning i sidste sekund og hindrede muligheden for endnu en fynsk triumf.

Dermed holder begge mandskaber fast i deres placeringer som henholdsvis nummer fire og fem i Håndboldligaen med hver 12 point på kontoen, og både GOG og Team Tvis ligger nu lunt i svinget til at erobre hver en af de otte slutspilspladser, efter en tredjedel af grundspillet er afviklet.