For tre dage siden skrev Justin Rose historie, da han lavede det første hole-in-one ved det olympiske golfturnering. Det var første gang,det skete siden legene i 1904 i St. Louis, men det er der en god forklaring på.

Golfsporten har nemlig ikke været med på det olympiske program i den mellemliggende periode.

På spansk TV var man ret begejstret for Justin Roses præstation. Kanalen RTVE 1 hyldede man således Roses slag med sætningen »Det første olympiske 'glory hole' i 112 år.«

Medmindre man i Spanien spiller golf med nogle helt andre regler end i resten af verden, skulle man måske have valgt at holde sig til den noget mere konservative betegnelse, et 'hole-in-one'.

Et 'glory hole' er normalt betegnelsen for et hul i væggen, hvor man kan stikke sin penis ind og blive 'betjent' uden at kunne se, hvem der yder ham seksuel tilfredsstillelse.

Senest har Casper Christensens nye natklub Klub Bisou således pralet af, at herretoilettterne er udstyret med et såkaldt 'glory hole'.

Indsæt selv jeres egne jokes om golf og køller her - eventuelt suppleret med muntre spekulationer om, hvad der egentlig foregår i klubhuset efter konkurrencerne.

Under alle omstændigheder må man konstatere, at den spanske tv-station har været med til at udvide det ordforråd, som man normalt bruger, når det gælder den traditionsrige sportsgren.