Tiger Woods' navn pryder i øjeblikket alle forsider verden over. Og med god grund.

For den 45-årige superstjerne er centrum for en ny dokumentar, der har fået titlen 'Tiger', som løfter sløret for den skandaleramte golfstjernes privatliv.

Én af de ting, der bliver hevet op af skandalekassen, er afsløringerne om Tiger Woods' utroskab. Noget, der har placeret den amerikanske stjerne i et nyt stormvejr.

Men nu kommer der dog opbakning fra en lidt uventet kant. Den tidligere golfspiller og Instagram-sensation Paige Spiranac er nemlig ude at forsvare sin forhenværende kollega i et interview med det australske medie News.

»Hvis man ser på ens eget liv og de ting, man gør, så er der ingen, der lever et perfekt liv. Vi begår alle fejl. Og det er jo ikke, fordi han har slået nogen ihjel. Han har været utro. Det er der mange, der har været i deres liv,« forklarer hun.

Paige Spiranac er især utilfreds med den måde, som Tiger Woods bliver fremstillet på i dokumentaren. Helt grundlæggende mener hun, at Woods bliver fremstillet som et monster.

»Selvfølgelig kommer han til at begå fejl. Jeg tror ikke, at nogen anden kunne have håndteret det spotlight, han har været i. Han har jo aldrig haft et normalt liv,« siger hun.

De mange historier om Tiger Woods' utroskab tager blandt andet udgangspunkt i affæren, som den stenrige golfstjerne havde med servitricen Mindy Lawton, som han begyndte at se bag sin daværendes kone Elin Nordegrens ryg.

Tiger Woods' mange sidespring kostede ægteskabet med Elin Nordegren.
Tiger Woods' mange sidespring kostede ægteskabet med Elin Nordegren. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Affæren så dagens lys, da flere journalister efter sigende tog Woods på fersk gerning i at have sex med Mindy Lawton. En episode, de fangede på kamera. Den historie kan du læse mere om HER.

Dokumentaren 'Tiger' består af to afsnit, som kan ses på HBO. Tiger Woods medvirker ikke selv, og hans agent, Mark Steinberg, er på ingen måde begejstret.

»Ligesom det var tilfældet med bogen, er HBO-dokumentaren bare endnu et uberettiget og usagligt forsøg på at male et portræt, der ikke er komplet, af en af de største atleter nogensinde,« har han tidligere sagt om den.