Leicester-manager Claudio Ranieri ønsker sig, at hans hold forbliver roligt, selvom de indtager andenpladsen i Premier League.
Leicester-manager Claudio Ranieri ønsker sig, at hans hold forbliver roligt, selvom de indtager andenpladsen i Premier League. Foto: Matthew Childs

Kasper Schmeichels Leicester vandt onsdag overraskende 1-0 ude over Tottenham, og holdet er dermed nummer to i Premier League - á point med Arsenal, som satte point til ved at spille 3-3 mod Liverpool.

»Desværre er det januar og ikke maj nu. Der er stadig meget arbejde, der skal gøres,« sagde Leicesters manager, Claudio Ranieri, efter kampen ifølge BBC.

SOCCER-ENGLAND-TOT-LEI/

Christian Eriksens Tottenham-hold havde adskillige muligheder i kampen for at score. Men angriberne var uskarpe, og både stolpe og overligger var i vejen for dem.

»Tottenham begyndte bedst, men vi holdt godt fast, og vi gjorde opgaven svær for dem. I anden halvleg har vi også nogle chancer, og så var det os, der fik målet til sidst,« sagde Claudio Ranieri med henvisning til tyske Robert Huths sene hovedstødsmål, der betød, at Leicester kunne tage tre point med hjem fra den engelske hovedstad.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-ARSENAL

Claudio Ranieri har også opskrifent klar i forhold  til, hvad holdet skal gøre fremadrettet.

»Vi skal forblive rolige, og så skal vi blive ved med at tro på dét, vi gør,« sagde han.

SOCCER-ENGLAND-CHE-WBA/

Arsenal og Leicester har et forspring på tre point ned til Manchester City, som overraskende måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Everton.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.