Foto: Eddie Keogh

Det kan være svært at køre bil i England, når man er vant til at køre i den modsatte side. Måske var det derfor, at West Ham-stjernen Diafra Sakho mandag aften rodede sig ud i problemer i Hornchurch uden for London.

Den senegalesiske angriber kørte i hvert fald i den forkerte side af vejen og med høj fart i villa-kvarteret, da han pludselig mistede herredømmet over sin to millioner kroner dyre Lamborghini, ramte en Mini og så kørte frontalt ind i en murstensvæg og to træer.

Det skriver engelske The Sun, der har talt med husejeren, der fik uventet besøg mandag aften.

»Han har smadret sin bil fuldstændig. Han har smadret min væg, træerne – min bil er helt ridset i stykker også,« siger manden, som optræder anonymt i The Suns artikel.

Men der er billeder fra uheldet, som understreger, at der altså har været tale om lidt af et uheld. Og skal man tro husejeren, var der masser af fart over feltet hos Diafra Sakho.

»Omkring klokken ni i går aftes hørte vi den komme op ad vejen. Det var ikke til at tage fejl af. Det er en racerbil, ikke? Vi hørte den accelerere, og så hørte vi bare et stort brag. Som en eksplosion og et højt bump. Det var der, jeg gik ud. Heldigvis var der ingen i nærheden. Heldigvis var ingen kommet til skade.«

At det var Diafra Sakho, der havde problemer med sin bil, hersker der ifølge øjenvidnet altså ingen tvivl om. Det kunne datteren nemlig se.

»Vi følger West Ham, og min datter genkendte ham med det samme, fordi hun arbejder i klubbens butik.«

Sophie Engstrom var pigen, der lagde billederne af den smadrede bil på Twitter, men hun har siden valgt at slette sin profil. Billederne florerer dog stadig derude. Og Diafra Sakho har da også selv bekræftet, at han havde »et lille« uheld med bilen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.