Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det kunne næsten ikke gå værre for Manchester United lige for tiden.

Men nu skulle der være endnu mere at tænke på i storklubben, der virker så langt fra fordums styrke.

Ifølge The Sun var der nemlig slagsmål mellem to af klubbens førsteholdsspillere, da Ralf Rangnicks tropper trænede i torsdags.

Avisen skriver således, at to unavngivne spillere røg i totterne på hinanden mod slutningen af træningen, og de gik angiveligt så meget til den, at de måtte rives fra hinanden.

Foto: GLYN KIRK
Vis mere

Episoden skulle have fået Rangnick til at stoppe træningen før tid og beordre alle førsteholdsspillere i omklædningsrummet omgående.

Manchester United har endnu ikke kommenteret The Suns beskrivelse af episoden.

Heldigvis for Manchester United er der tid til at få temperamenterne ned, inden der venter en ny kamp i Premier League, da næste kamp er sæsonafslutningen mod Joachim Andersens Crystal Palace.

Den kamp spilles den 22. maj, og Manchester United er nummer seks inden de resterende Premier League-hold spiller i denne weekend.

Sjettepladsen giver adgang til Europa League, men de røde fra Manchester kan endnu nå at dumpe ned på syvendepladsen, der vil betyde, at den kommende Manchester United-manager Erik ten Hag får den tvivlsomme fornøjelse af at lede sine nye tropper i Europa Conference League.

Andre læser også