Christian Nørgaard og Nicolai Boilesen er tilbage på landsholdet.

De blev mandag begge udtaget til Åge Hareides første trup efter VM - efter at de begge i sommer blev sorteret fra til netop den slutrunde som de allersidste.

I forbindelse med udtagelsen havde den danske landstræner rosende ord om de to spillere, der nu gør lyncomeback.

Om Christian Nørgaard, Fiorentina:

»Christian Nørgaard har haft to gode sæsoner i Brøndby. Han har udviklet sig fint og var en god balancespiller i Brøndby. Han kan sætte spillet hurtigt i gang, og det var naturligt at kigge på ham, når William Kvist er væk fra den defensive midtbane I forhold til udtagelsen betyder hans klubskifte ikke noget, for han har kun spillet træningskampe indtil videre, men han skal nok starte inde for dem, når de spiller ligakampe,« sagde Hareide.

Om Nicolai Boilesen, FC København:

»Boilesen var med i VM-bruttotruppen. Han er rigtig god med bolden, og han er venstrebenet. Han er god offensiv, og han har været stabil og fin for FCK. Han har været skadet tidligere, men det ser ud til, at han har fået styr på sin fysik,« lød det fra Hareide.

Til gengæld blev der ikke plads til en anden VM-vraget spiller, Nicklas Bendtner. Angriberen missede weekendens ligaopgør for Rosenborg på grund af en lille skade, og han får altså heller ikke chancen i de kommende landskampe mod Slovakiet (venskabskamp) og Wales (Nations League).

Af andre vragede spillere fra VM-brutto-truppen blev der heller ikke i denne omgang plads til spillere som Andreas Bjelland, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Riza Durmisi og Kenneth Zohore.

I første omgang i hvert fald.

For Åge Hareide udtog kun 21 af 23 spillere. De to sidste følger senere, så der er stadig plads og tid til at imponere nordmanden.