Det endte helt galt for ham mandag aften, da han smadrede sin dyre BMW ind i et busstoppested efter at have deltaget i et gaderæs.

Selvom både han og holdkammeraten stak af fra ulykkesstedet, før politiet dukkede op, får det nu konsekvenser for dem begge to.

Hamburger SV-stjernerne Jean-Luc Dompé og William Mikelbrencis kan se frem til heftige bøder af klubben efter deres uansvarlige opførsel.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Jean-Luc Dompé var involveret i ulykken.
Jean-Luc Dompé var involveret i ulykken. Foto: Christian Charisius
Vis mere

I første omgang var det avisen Bild, der rapporterede om ulykken, som fandt sted i St. Pauli-området i Hamborg mandag aften.

27-årige Jean-Luc Dompé deltog i et ulovligt gaderæs, mens holdkammeraten William Mikelbrencis på 18 år var passager i en anden bil.

»Vi har fortalt dem begge, at vi ser deres opførsel som totalt uansvarlig, og at de nu kan se frem til heftige bøder,« siger HSV-sportsdirektør Jonas Boldt, der dog glæder sig over, at ingen kom til skade i ulykken.

Klubben afventer nu politiets efterforskning, før de beslutter den endelig straf til de to spillere.

»Jeg levede ikke op til mit ansvar i denne situation, og det er jeg meget ked af. Jeg undskylder til mit hold og klubbens fans,« lyder det fra Jean-Luc Dompé.

Ifølge Bild kan Dompé se frem til at miste kørekortet i mindst et år, hvis politiet vurderer, at han deltog i et ulovligt gaderæs. Han kan desuden se frem til at betale for det ødelagte busstoppested.