Sidste sæson var AC Horsens i den grad med til at fravriste Brøndby IF guldmedaljerne.

Søndag aften mødtes de to mandskaber på Vestegnen, og det blev til sejr til Horsens, der i den grad spillede sig op.

1. Vilde Wilczek
Gad vide, hvor længe Brøndby kan holde på den knivskarpe angriber, der har gang i noget af et efterår. Det var næsten ikke nogen overraskelse, at polakken var manden bag hjemmeholdets første mål. For uanset de blå-gules præstation i efteråret har han høvlet mål ind på stribe. I første halvleg kunne det endda være blevet til flere for Wilczek, der havde adskillige gode afslutninger.

2. For sent Horsens-pres
Cadeau til AC Horsens i forhold til, de formåede at ryste Brøndby en smule efter målet til 1-1. Herfra flød det ikke lige så godt for hjemmeholdet, der lavede flere fejl end i første halvleg, hvor de sad på stort set alt. Det klinger hult at sige, at Bo Henriksen ikke kan være tilfreds med, at hans hold først lagde et ordentligt pres i midten af anden halvleg - men tænk, hvad det kunne være blevet til, hvis de havde gjort det fra start.

3. Hvad sker der, Brøndby?
Efter en første halvleg med total dominans lod Brøndby sig ryste af et meget uheldigt selvmål. Herfra var hjemmeholdet for let at ryste for Bo Henriksens mandskab, der kom langt bedre med i kampen. Det hjalp dog heller ikke på sagerne, at Benjamin Bellot fik rødt kort, og hjemmeholdet måtte spille de sidste 20 minutter i undertal.