Til efteråret klør TV 2 endnu engang på med en sæson af 'Vild med dans', og allerede nu har de løftet sløret for den første deltager.

Og det er en deltager, der har gode forudsætninger for at finde takten på dansegulvet. Det er nemlig sangerinden Julie Berthelsen, der har fornøjelsen af at være den første offentliggjorte nydanser.

»Jeg har fået at vide, at man kommer i sindssygt god form af at være med i 'Vild med dans', og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er noget, jeg har savnet, og som jeg trænger til, efter der har været gået børn i den de sidste fem år,« siger Julie Berthelsen, der tidligere har fortalt om at have vejet 103 kilo, til TV 2.

Vis mere

Hun er privat blevet mor til to og er gift med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh.

»Jeg glæder mig til at have det skægt – og så er jeg et gennemført konkurrencemenneske, så også derfor er Vild med dans 'right up my alley«, siger Julie Berthelsen med et grin.

Den 37-årige sangerinde blev i 2002 landskendt, da hun blev nummer to i Popstars efter Jon Nørgaard. Hun har dog også prøvet at vinde en TV 2-konkurrence, da hun i 2010 vandt sangprogrammet 'AllStars' med et kor fra hendes barndomsby, Nuuk.

Hun står tillige bag fem album og har vundet tre 'Danish Music Award'-statuetter.