I denne uges 'Det bedste af det billige' er turen nået til en ægte dansk middagsklassiker, nemlig boller i karry.

»Jeg elsker boller i karry. Det er noget af det helligste inden for dansk madlavning,« udtaler madbloggeren Thomas Alcayaga, før testen går i gang.

Ugens test består af fire færdigretter, som ligger på en kilopris fra 42 til 75 kroner. Blandt de billige er der et dyrere alternativ fra Meyers til en kilopris på hele 138 kroner. Ingen af produkterne er fra frost.

Testen bød på mange overraskelser, og bestemt ikke alle var gode. Især et økologisk produkt faldt helt igennem og modtog den ultimative dumpekarakter fra kogemanden.

»Det er noget af det dårligste, vi nogensinde har testet. Hvis man kunne give nul stjerner, havde den fået det,« udtaler en meget utilfreds Thomas Alcayaga.

På trods af generelt lave karakterer i smagningen var der dog ét produkt, som hævede sig over de andre.

»Den smager godt og hjemmelavet. Det er et produkt, der klart er værd at købe,« udtaler Thomas om vinderen.

Se, hvordan det gik til, i videoen i toppen af artiklen.

Thomas Alcayaga er madblogger og foodstylist samt indehaver af madbloggen Madet Mere.

Du kan se alle forrige afsnit af 'Det bedste af det billige' her.