Trods heftig kritik af Blærerøven og hans kommentar om ofrene for Utøya-massakren, skal han ikke frygte for sin plads som modekommentator hos Se og Hør.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det har vakt voldsom kritik, at den store blærerøv, Mads Christensen, kritiserede ofrene for den norske ø-massakre.

Det skete i en klumme i Ekstra Bladet under titlen 'Flygt eller kæmp'. Her stiller Mads Christensen spørgsmål ved, hvordan det lykkedes højre-ekstremisten Anders Breivik ene mand at føre sin massakre ud på unge og voksne på den norske ø, Utøya.

Selv om Mads Christensen er kommet i modvind blandt danskerne, skal han ikke frygte for sit job som modekommentator hos Se & Hør, fortæller bladets chefredaktør, Kim Henningsen.

- Mads er hyret af Se og Hør til at lave at lave 'modepolitiet', og det gør han super godt, og så har jeg den opfattelse, at der er ytringsfrihed i Danmark, så hvad han ellers måtte mener, blander jeg mig ikke i, siger han.

LÆS OGSÅ:

Påvirker Mads Christensens kritik af ofrene på øen Utøya jeres brug af ham?

- Personalesager udtaler jeg mig ikke om offentligt, men jeg vil gerne understrege, at jeg absolut, absolut ikke deler Mads’ synspunkter, siger Kim Henningsen.

- Derfor kan jeg kun sige, at han er hyret til én opgave, som ikke har med andet at gøre end at kommentere mode-ting, siger Kim Henningsen

I sin klumme spørger Mads Christensen retorisk, hvorfor ofrene og de overlevende ikke gjorde mere for at stoppe Anders Breivik.

LÆS OGSÅ: - Hvorfor er der ingen, der har kastet sig over ham i ildpauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind?, spørger Mads Christensen retorisk i klummen.

Han konkluderer et andet sted i klummen, at det skyldes vores kultur, der fortæller os, at vi hellere skal vende den anden kind til end at tage kampen op.

Mads Christensen er ikke den eneste, som er kommet i vælten efter at have udtalt sig om den norske massemorder.

Listen tæller blandt andet integrationsminister Søren Pind (V) og den amerikanske, konservative radiovært Glenn Beck