Bornholm
Bornholm Foto: Nils Meilvang

Politiet fraråder for en sikkerheds skyld al unødig udkørsel på Bornholm, men foreløbig ser det ud til, at det værste snevejr styrer udenom øen.

Bornholm er snestormens sidste stop i Danmark, og midt på eftermiddagen har politiet på den forhenværende solskinsø valgt at fraråd al unødig udkørsel.

Der er dog tale om en forholdsregel, for ifølge vagtchef Kim Pedersen fra Bornholms Politi er snestormens hærgen ikke så slem som frygtet.

Snevejr

Ringsted

- Tidligere på dagen så det ud til at blive ret slemt, men her ved 17-tiden tyder det på, at det værste snevejr styrer udenom Bornholm. Men vi opretholder vores melding, indtil vi har fået overblik over vejrsituationen, siger vagtchefen.

Politiets råd om at blive hjemme hænger også sammen med, at Bornholms Regionskommune indstiller snerydningen klokken 18. Herefter kan de mindre veje meget nemt sne til, så med mindre man har et vigtigt ærinde, er det bedst at blive hjemme, lyder det fra vagtchef Kim Pedersen.

Dagens sidste færge fra fastlandet kommer til Bornholm klokken 21, og hvis det er nødvendigt vil sneplove bane vej for busserne med de passagerer, der skal hjem til de mindre byer på øen.

Snestorm i Aalborg

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.