Cowboytoast, parisertoast, croque monsieur eller croque madame. Smeltet ost har mange navne og findes i et utal af varianter. Nu mener en food-blogger, at han har revolutioneret toasten for altid.

Det skriver News.com.au.

Mange mener, at de har den perfekte opskrift på, hvordan man laver den firkantede fætter, hvad enten det er med skinke, skiveskåret tomat, pesto, ketchup, oliven eller med grillede champignon. Og også toast-metoden er op til debat, hvor fanatikere skændes om, hvorvidt der skal smør på en skive, to skiver, udenpå brødet eller om brødet blot skal smøres med olie.

Men nu mener bloggeren Tristan Lutze at have fundet toast-mekkaen.

Og det er rent faktisk så simpelt, at det er noget, alle har i køleskabet.

Mayonnaise.

Ifølge Tristan Lutze skal man smøre begge ydersider af toasten med mayonnaise af flere grunde:

  • Det brænder langsommere end smør eller olie, og derfor kan osten blive grillet i længere tid
  • Du slipper for at skære hul i brødet, hvis du altså ikke bruger Kærgården eller andre e-fyldte produkter, der gør smørret smørbart
  • Varmen fra toasten får mayonnaisen til at lække olie, der vil kunne gøre hvilket som helst tørt brød lækkert og sprødt
  • Mayonnaise er samtidig salt, så du sparer besværet med at skulle krydre din toast

Velbekomme!