Caroline Wozniacki chokerede fredag alt og alle, da hun i det amerikanske program 'Good Morning America' afslørede, at hun stopper karrieren efter Australian Open i januar.

Men selvom det var en nyhed, der fik både de danske og udenlandske medier til at eksplodere, så er det ikke alle, der er helt skarpe på den danske tennisstjerne.

For selvom det amerikanske program havde et helt eksklusivt interview med Wozniacki, så formåede tv-værten Robin Roberts at starte interviewet med at kludre i sin gæsts efternavn.

»CAROLINE WOOZNASKI!!,« råbte værten på live-tv, inden hun efterfølgende fortæller, at den danske tennisstjerne har været nummer et i verden to gange og også har poseret i Sports Illustrated tre gange.

'Good Morning America' har – klogt nok – ikke lagt den del ud på de sociale medier, men du kan se det fulde interview – inklusive den noget pinlige start fra værten – i toppen af artiklen HER.

Det var fredag eftermiddag dansk tid, at Caroline Wozniacki rystede alt og alle med sin udmelding i programmet, hvor ordene fra interviewet sidenhen er gået verden rundt.

Her sagde hun blandt andet:

»Jeg har spillet tennis, siden jeg var syv år gammel, og jeg har været professionel, siden jeg var 15 år gammel. Jeg er klar til at gå videre til det næste kapitel i mit liv. Australian Open 2020 bliver min sidste turnering.«

Kort efter kunne man læse et længere opslag på tennisstjernens Instagram, hvor hun satte en del ord på den glorværdige karriere og sin beslutning.

Den danske tennisstjerne blev professionel tilbage 2005, og hun slutter sin karriere som 29-årig som Danmarks mest succesrige tennisspiller gennem tiden.

Caroline Wozniacki nåede i løbet af sin karriere at være nummer 1 på verdensranglisten i 71 uger, mens hun i januar 2018 fik sin største sejr, da hun vandt grand slam-turneringen Australian Open.

Hendes afskedsturnering, Australian Open, spilles fra 20. januar til 2. februar 2020.