Carsten Mogensen og Mathias Boe var sammen, da Mogensen besvimede på et hotel i Kazan.
Carsten Mogensen og Mathias Boe var sammen, da Mogensen besvimede på et hotel i Kazan. Foto: Henning Bagger

En grim nyhed har lørdag formiddag ramt dansk badminton, da det er kommet frem, at OL-sølvvinderen Carsten Mogensen torsdag faldt om på sit hotelværelse under hold-EM i Kazan og efterfølgende blev opereret for udposning på en blodåre i hjernen - en såkaldt aneurisme.

Carsten Mogensen havde sin doublemakker Mathias Boe ved sin side, da han kollapsede, og på Twitter giver Boe en længere forklaring af, hvad der er sket.

»For to dage siden faldt Carsten om på mit værelse og var følelsesløs i venstre side og havde en svær hovedpine. Vi skyndte os på hospitalet, og det viste sig at være en bristet aneurisme,« skriver Mathias Boe og fortsætter:

OL i London. OL2012. Herredouble, finale: Mathias Boe og Carsten

»I går (fredag, red.) undergik han en operation i hjernen, og alt gik godt. Jeg så ham kort efter operationen, og hans tilstand var bedre end normalt, men det er for tidligt at sige, at alt er okay. Han skal undersøges de kommende dage. Hans familie ankom her til morgen, og lægerne her i Kazan gør et stort stykke arbejde,« tilføjer han.

Mathias Boe beder offentligheden respektere, at han ikke har yderligere kommentarer for nuværende.

»Jeg ved, at medierne har en million spørgsmål, men lige nu ønsker mig og resten af holdet at slappe af og fokusere på semifinalen mod Tyskland. Jeg håber, at I vil respektere det. Jeg lover at holde jer orienteret om situationen, og hvornår jeg vil have mulighed for at svare på jeres spørgsmål,« slutter han.

Danmark og Tyskland spiller semifinale lørdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.