Cheminova indgår en global SAP implementeringsaftale med IBM. Aftalen kan være op til ni millioner værd for IBM, hvis man sammenligner med lignende aftaler.

Kemikoncernen Cheminova og IBM har indgået en aftale, der betyder, at IBM får ansvaret globalt for en SAP-løsning under Cheminovas "SAP Global One Program".

Aftalen inkluderer 24 lande og vil som udgangspunkt omfatte 500 brugere. Cheminova og IBM vil ikke oplyse prisen på aftalen, men sammenlignet med tilsvarende aftaler kan det indbringe i omegnen af ni millioner kroner til IBM.

Servicen vil blive leveret af et globalt IBM team, og programmet vil gøre Cheminova i stand til at forkorte time-to-market for nye produkter samt at handle hurtigt og effektivt på den globale markedsplads.

- Da vi havde taget beslutningen om at igangsætte et globalt transformationsprogram, søgte vi efter en partner, som har evnen til at forstå vores forretning, evnen til at kunne handle både lokalt og globalt samt er i stand til at støtte vores best practice tilgang. IBM har stærke lokale og globale konsulentkompetencer, har gode referencer i kemikalieindustrien - og vigtigst af alt arbejder IBM med en global skabelon for best practice, siger Henning K. Christensen, IT-chef, Cheminova.

/ritzau/