Jyske Bank er utilfreds med beregninger på forbrugerportalen Pengepriser.dk. og truer med boykot. Forbrugerrådet afviser kritikken.

Jyske Banks trussel om at boykotte forbrugerportalen Pengeportalen.dk preller af på Forbrugerrådet. Topchef i Jyske Bank Anders Dam mener, at Jyske Banks differentierede priser sætter banken i et uretfærdigt dårligt lys, men det afvises af Forbrugerrådets økonom Lotte Aakjær Jensen.

- Jyske Banks topchef bliver straffet for at have en krejlerbutik, hvor kunderne er nødt til at prutte om prisen, lyder kontante svar.

Anders Dam truer i Jyllands-Posten onsdag med at trække banken ud af Pengepriser.dk, fordi Jyske Banks differentierede priser efter Anders Dams mening får banken til at fremstå dyrere, end den er. Men Forbrugerrådet har netop insisteret på, at Pengepriser.dk skal bygge på gennemsnitspriser for at give det mest retvisende billede.

- Spørgsmålet er, hvad alternativet skulle være. Det er i hvert fald ikke retvisende, hvis det er de billigste priser, der sammenlignes, for det er jo langt fra alle kunder, der kan få de priser, siger Lotte Aakjær Jensen til Ritzau.

/ritzau/