Prinsesse Anne afviser, at hendes mor er hårdhjertet og ikke har givet sig tid til at være en god mor.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Dronning Elizabeth, der i år ved en række arrangementer fejrer sit 50 års regeringsjubilæum, takkede i går både over- og underhus i det britiske parlament for de 50 år, englænderne trofast har støttet hende i hendes gerning som dronning.

Det foregik i Westminster Hall, hvor dronning Elizabeth i en af sine meget sjældne personlige taler priste det britiske folks karakter. Hendes mand, prins Philip, sad ned, mens dronningen stod og talte. Englænderne får nu også af dronning Elizabeths datter, prinsesse Anne, at vide, at dronning Elizabeth altid har været en god mor.

Af den britiske presse er den engelske dronning gennem mange år blevet beskyldt for at være både hårdhjertet, og at hun ikke har givet sig tid til at være en ordentlig mor.

Det tager datteren afstand fra i et TV-interview, hvor prinsesse Anne siger om sin mor: »Jeg tror simpelthen ikke, at der er noget bevis af nogen art, som kan retfærdiggøre, at hun ikke altid var omsorgsfuld«. Datteren tilføjer: »Hun har behandlet sine børn fuldstændig på samme måde, som alle ansvarlige mødre

Jeg tror ikke, at nogen af os bare et sekund har følt, at hun ikke holdt af os på samme måde, som alle andre mødre gør af deres børn.«

Den 51-årige prinsesse Annes forsvar for sin mor bliver bragt i et engelsk dokumentar-TV-program »Queen and Country«, som BBC viser i aften.