Myrdet 28-årig stærk mand fra Randers frygtede hverken rockere eller banderødder.

  • Jønke er totalt kold
  • Kone og børn efterladt i chok
  • Vil forbyde rockerne adgang
  • Hells Angels-rocker meldte sig selv

    ____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Han gik under navnet »Filaren« eller »Bisse-Flemming«, og han døde helt i overensstemmelse med sin livsstil, da han natten til søndag segnede sammen på værtshuset Robin i Aalborgs Jomfru Ane Gade stærkt blødende efter flere dybe knivstik.

    »Hellere dø kæmpende end leve på knæ« stod der tatoveret hen over hans muskuløse bodybuilder-ryg.

    Og det var tilsyneladende med denne indstilling den 28-årige uddannede grovsmed havde kastet sig ind i kampen med flere Hells Angels-rockere, heriblandt rocker-veteranen Jørn »Jønke« Nielsen, der er blandt de tre HAere, der er mistænkt for at føre drabskniven.

    »Flemming fandt sig ikke i noget. Han var ikke bange for noget. Jeg kan sagtens forestille mig, at han var klar til at banke nogle HAere, hvis de generede ham. Men jeg er sikker på, at han ikke selv brugte kniv. Han har aldrig gået med våben. Det behøvede han ikke. Han var et rigtigt mandfolk, der kunne klare sig med næverne,« fortæller en af Flemmings gode venner, der ikke ønsker sit navn frem af frygt for rocker-chikane.

    En ting fastslår han dog.

    »Det her bliver hævnet. Flemming har venner, der ikke finder sig i den slags. Der er en ny rockerkrig på vej,« lover den stadig chokerede kammerat, der nævner, at Flemming har tætte kontakter til supportergruppen Exteam fra den rivaliserende rockergruppe Bandidos.

    Meget tyder dog på, at Flemming Jensen, som vandt en stærk-mand konkurrence i Randers i 1997, efterhånden havde meget få venner i det kronjyske. Han havde i flere år været kammerat med medlemmer af den berygtede randrusianske ungdomsbande Cerberus og den lokale rockergruppe Piraterne.

    Men noget gik galt for omkring et år siden. Flemming havde et åbent opgør med de to fraktioner, der nu har forenet sig under HA-paraplyen som supportgruppen MC Danmark Randers.

    Men det var tilsynelandende ikke noget, der kunne ryste byens stærke mand, der selv fik venner blandt Bandidos efter et fængselsophold i Nyborg Statsfængsel. Godt nok holdt Flemming op med at træne i Randers Styrke- og Motionscenter, hvor Cerberus-medlemmer og Pirater trænede i stort tal.

    »Men det var ikke, fordi han var bange for dem. Flemming var ikke bange for noget eller nogen. Det var nok mere dem, der var bange, for Flemming havde en kort lunte. Han var meget hidsig og meget ærekær. Og han gik helt sine egne veje, uanset hvad folk gjorde,« fortæller en tidligere klubkammerat fra Randers.

    Også Danmarks ubetinget stærkeste mand, muskelbundtet Georg Olesen, kender Flemming »Filar« Jensen fra sine mange træningsdage i centret. Georg Olesen har endda hjulpet den 28-årige Flemming med at målrette sin muskeltræning.

    »Flemming var ikke min kop te. Han var oppe at skændes med alle. Han havde hele tiden en provokerende, arrogant attitude. Ofte var hans provokationer dog ikke så slemt ment, men jeg har altid tænkt, at hans væremåde kunne ende med at give ham problemer,« fortæller Georg Olesen.

    Men der var andre end Georg Olesen, der var havde et negativt syn på Flemming Jensen.

    Tæt ved Flemmings hjem på Bredgade 52 i Langå møder B.T. en midaldrende kvinde. Hun smiler, da vi nævner Flemming Jensens tragiske og voldsomme død.

    »Her i Langå bliver der drukket øl i dag. Men det er ikke gravøl. Det er glædesøl. Flemming var en rigtig skidt karl, som folk var bange for. Engang terroriserede han min søn i flere måneder,« siger hun.

    Til gengæld har man kun godt at sige om Flemming på Værum Smede- og Maskinværksted i Randers. Her blev Flemming uddannet som grovsmed, og her arbejdede han, indtil han fik en piskesmælds-læsion efter en trafikulykke for omkring to år siden.

    »Han var en helt okay fyr. En god håndværker. Intet ondt at sige om ham. Men jeg ønsker ikke mit navn frem, når der er rockere indblandet,« lyder det fåmålt fra en gammel arbejdskammerat.