På trods af Iker Casillas udvisning efter 1. minut, vandt Real Madrid 1-0 over Espanyol på udebane.

Dermed holdt Kongeklubben trit med ærkerivalerne fra Barcelona, der i går smed to vigtige point mod upåagtede Gijon.

Den spanske målmand Iker Casillas gav ellers Real Madrid den værst tænkelige start, da han i første minut kriminelt nedlagde en Espanyol-spiller. I stedet for ham kom unge Antonio Adan i mål til sin La Liga-debut.

Resten af holdet lod sig dog ikke ryste af den tidlige udvisning, og midt i anden halvleg kunne Marcelo bringe hovedstadsklubben på vinderkurs efter oplæg fra Cristiano Ronaldo.

På trods af kun 10 mand på banen var Real Madrid tættere på 2-0, end Espanyol var på at udligne. Specielt Reals nye angriber Emmanuel Adebayor misbrugte et hav af chancer.

Med sejren er Real Madrid nu kun fem point fra Barcelona på førstepladsen.