bt.dk har talt med flere beboere på Nørrebro, der føler sig utrygge efter gårdsdagens skuddrama i Korsgade.

Gårdsdagens drive-by skyderi på Korsgade på Nørrebro har endnu engang spredt frygt i det skud-plagede kvarter i København.

- Det er ikke så godt, at det kommer så tæt på. Mine børn skal i hvert fald ikke lege nede på gaden alene, fortæller en kvindelig beboer, som bt.dk har mødt her til morgen på Blågårds Plads sammen med hendes to små drenge.

Beboere: Det er ikke rart
To andre beboere kom helt tæt på gårsdagens skuddrama, hvor fire rockerlignede typer affyrede flere skud fra en forbipasserende bil.

- Vi kom ud fra Netto, da vi hørte skuddene. Så så vi en bil komme kørende hurtigt imod os og to udlændinge i North Face-jakker, der løb hurtigt væk (mod Blågårdsplads, red.), fortæller en ung kvinde og en mand, der begge bor i Korsgade, hvor skuddene faldt.

- Vi var med det samme klar over, at det var skud. Vi hørte seks i alt. Vi forsøgte at forholde os roligt, og havde selvfølgelig ikke lyst til at involvere os i noget. Vi bor i en opgang lige ved siden af, så vi skyndte os bare op til os selv. Heldigvis bor vi på 5. Sal. Det er ikke særlig rart, at det kommer så tæt på. Det har vi det selvfølgelig ikke særlig godt med, fortæller det unge par, da bt.dk møder dem på Blågårds Plads til morgen.

En 19-årig fodgænger blev ramt af skud i hoften under skuddramaet. Han kunne i går meldes udenfor livsfare.

LÆS OGSÅ: Vidner til skuddrama på Nørrebro - der blev skudt fra flere retninger

Skød ind i hal med børn
Et af de skud, der blev affyret, gik gennem ruden til sportshallen i Korsgade, mens der var børn i hallen.

Sportshallen var her til morgen lukket pga. gårsdagens skudopgør.

Skuddene blev affyret fra en grå Nissan eller Mazda, der ved 18.30-tiden i går aftes kørte gennem Korsgade på Nørrebro. Ud for nummer 39 blev der fra bilen affyret mindst fire skud, hvor af ét ramte den 19-årig mand.