Bestyrelses-formand Ejvind Sandal kan ikke se, at der er noget galt i Brøndby. Han tror på, at alt retter sig af sig selv.

Giv tid, giv tid. Så løser alting sig. Sådan lyder Brøndby-formanden Ejvind Sandals løsning på klubbens nuværende problemer.

- Vi har en trup med dygtige spillere, en dygtig træner, en dygtig sportschef og en dygtig direktør. Og hvis man er tiilfreds med enkeltelementerne, så skal man også give tid til, at kabalen kan gå op, siger Sandal til Ekstra Bladet.

Sandals forklaring på den katastrofale sæson-start er såre simpel - de andre hold spiller frisk til mod Brøndby.

- Altså selvtilliden vakler, fordi alle andre hold har fået den afskyelige idé, at de kan slå os ved at spille frisk til. Men jeg har jo også med mine egne øjne sety holdet spille godt. Jeg ved, at de kan, siger Sandal.

Ifølge bestyrelsesformanden er tingenes tilstand slet ikke så slem, som omgivelserne mener. Han betegner tilstanden således:

- Som stille og rolig isprængt en del ærgrelse over, at sæsonen er startet så dårligt. Nogle gange arter tingene sig ikke, som man håber, uden at det nødvendigvis står specielt galt til.

Selvom Ejvind Sandal er bestyrelsesformand af navn, skal han åbenbart først spørge Per Bjerregaard, om der skal ske nogle ændringer.

- Så længe Per Bjerregaard ikke mener, at der skal pilles ved noget, så mener jeg det heller ikke, siger Sandal i det nådesløst selvudstillende interview.