'X Factor'-deltagerne skal fredag aften synge sange der har optrådt i film sammen med DR Big Bandet, når det populære underholdningsprogram ruller over skærmen.

For Big Bandet kommer de rundt omkring i musikgenrene, de skal blandt andet spille alt fra rock til popmusik, der spilles på diskotekerne.

I sidste uge var Jógvan ude i et popdance nummer, men fredag aften er den færøske deltager tilbage på rock-sporet, når han skal synge 'Creep' af Radiohead. I den anden ende skal Emilie Esther synge sin udgave af popsangerinden Lady Gagas 'Poker Face,' der seneste har synget duet med Tony Bennett.

Læs også:

For de spralske Citybois-drenge står sangvalget på noget fra en helt særlig omtalt film. Om det er de seksuelle undertoner, der kommer i spil er ikke godt at vide, når Thor og Anthon skal synge 'Earned It' fra filmen Fifty Shades Of Grey.

For den unge charmør Baraa Qadoura ligger der en sjov historie bag sangen 'Don't Let Go' af R&B bandet Vogue, som han skal synge fredag.

»Jeg sidder i toget på vej hjem til Aarhus søndag aften, og så ringer Remee til mig og siger, at han har fundet en sang til mig. Han beder mig gå ind på toilettet og synge 'Don't Let Go' i telefonen. Det var jo mega pinligt, for da jeg så kommer ud igen var alle øjne i toget på mig,« fortæller en grinende Baraa.

Læs også:

Nedenfor ses den komplete sangliste:

23+
Jógvan: 'Creep' af Radiohead

Unge
Baraa Qadoura: 'Don't Let Go' af En Vogue
Emilie Esther: 'Poker Face' af Lady Gaga

Grupper
Citybois: 'Earned It' af The Weeknd
Ivarsson, Bang & Neumann: 'Yellow Flicker Beat' af Lorde

Andre læser også