Jean Michel har angiveligt fortalt sin partner, hvorfor han forlod X Factor få timer inden et liveshow

Der er netop blevet løftet en lille del af sløret for, hvorfor Jean Michel den 9. marts så drastisk og meget mystisk valgte at trække sig fra X Factor og trække sin partner Nicoline Simone med ud ganske kort før et liveshow.

Hidtil har der været spekulationer om alt fra AIDS til en irriterende mor, men ifølge en forklaring, som den 17-årige Nicoline Simone har afgivet under et grundlovsforhør i slutningen af marts, har det pludselige exit angiveligt noget at gøre med den narkosag, som Nicoline Simone sideløbende med X Factor var indblandet i.

Det er netop blevet læst op i retten i Sønderborg, hvor X Factor-deltageren står tiltalt i en stor narkosag.

Jean Michel har angiveligt sagt til Nicoline Simone, at han syntes, der var alt for meget 'hurlumhej', og at han derfor valgte at trække sig. Og ordet 'hurlumhej' tolkede den 17-årige pige som den narkosag, hun var indblandet i, da X Factor kørte på sit højeste.

Ifølge Nicoline Simone var Jean Michel nemlig vidne til Nicoline Simones daværende kærestes voldsomme adfærd i en lejlighed på Frederiksberg, som DR havde stillet til rådighed for X Factor-deltagerne.

En lejlighed, hvori den otte år ældre ekskæreste EB ifølge anklageskriftet har truet Nicoline Simone med en skruetrækker, og hvor han har opsøgt hende flere gange. Og en lejlighed, som DR har hjulpet Nicoline Simone med at flytte ud fra, da hun følte sig truet og chikaneret af EB.

Nicoline Simone har også under grundlovsforhøret forklaret, at Jean Michel var bange for EB, og at han ikke var tryg ved at være hjemme, når han befandt sig i lejligheden.

Duoen Jean Michel og Nicoline Simone stod til en finaleplads i årets X Factor, men trak sig den 9. marts.