Den 54-årige Cindy Jackson har med sine flere hundrede skønhedsoperationer opnået en plads i Guiness Rekordbog - og hun holder den stadig efter 11 år.

Cindy Jackson har siden år 2000 officielt været den kvinde i verden, der har forbedret sit ydre mest med kosmetiske operationer - det har hun Guiness Rekordbogs ord for. Og det bekræftes nu, at hun holder sin plads i år 2010.

For at fejre sin titel - ja, så besluttede hun faktisk i 2008 at skifte ham fra Barbie til Bardot. Målet var simpelthen at ligne hendes store idol Brigitte Bardot. Derfor fik Cindy bl.a. lavet sin underlæbe større, bleget sine tænder, fjernet fedt rundt om taljen, gjort brysterne større og strammet ansigt og øjenlåg op.

Og selvom hun er smuk og tilfreds med sit udseende lige nu, så stopper legen langt fra her. Cindy Jackson lover, at hun også i fremtiden vil lægge sig under kniven for at rette op på de aldringstegn, som kroppen undergår.

- Så længe jeg kan opnå et forbedret resultat - lige meget hvor lille det er - så vil jeg gøre det. Folk siger, at man ældes med ynde, og det er jo præcis det, jeg gør. Der er ikke noget yndefuldt i at kroppen falder fra hinanden, og man bare lader stå til, fortæller hun på sin hjemmeside.

Cindy Jackson er født i Ohio, USA, men pakkede i april 1977 sydfrugterne og drog til London med to kufferter under armen og 600 dollars (ca. 3.000 kr.) i bagagen. Og der skulle ikke gå meget mere end ti år, før forandringen af hendes udseende tog fart. I 1988 arvede Cindy en lille sum penge, da hendes far døde, og de blev brugt på hendes første skønhedsoperationer.

- Det var helt vildt mærkeligt, men uden at tænke over det, besluttede jeg mig for, at jeg ville ændre mig selv. Jeg ville have en masse skønhedsoperationer og se fantastisk ud. Jeg kunne med det samme se en forbedring men også flere steder, der kunne tages fat på, fortæller hun.

Og selvom hun har været under kniven mange gange, frygter hun ikke, at det en dag går galt. Hun er nemlig overbevist om, at hun bruger de bedste kirurger i verden.

Se hendes hjemmeside HER.