Den tidligere politimand og skarpskytte Christopher Dorner har erklæret krig mod sine tidligere kolleger efter, at han blev tvunget til at forlade korpset i 2008.
Den tidligere politimand og skarpskytte Christopher Dorner har erklæret krig mod sine tidligere kolleger efter, at han blev tvunget til at forlade korpset i 2008. Foto: HANDOUT
En tidligere politimand i USA er gået bersærk efter, at han har modtaget en fyreseddel.

Afskedigelsen har angiveligt fået den 33-årige Christopher Dorner til at erklære total krig mod sine tidligere kolleger.

Han har udarbejdet et manifest og en dødsliste med navne på tidligere kolleger og deres familier, som han vil dræbe.

Det skriver Huffington Post.

Dorner menes allerede at have tre liv på samvittigheden. Blandt dem er Monica Quan og hendes mand Keith Lawrence. Hun var datter af en tidligere politichef, som Dorner efter alt at dømme har et udestående med.

Men det er ikke gjort med det. Nu har en stærk bevæbnet Christopher Dorner søgt tilflugt til et bjergområde i Los Angeles, og han har en hær på omkring 125 kampklædte politifolk i hælene.

I manifestet gør han flere tidligere kolleger ansvarlige for hans fyring fra korpset i 2008. Han skriver, at racisme, dækken over hinanden og korruption er årsagen til, at han måtte forlade sit job.

Dorner er tidligere skarpskytte i den amerikanske hær.

- Selvfølgelig ved han, hvad han gør. Det er os, der har trænet ham, sagde politidirektør Charlie Beck på et pressemøde om sagen.

Her opfordrede han også Dorner til at melde sig selv.

- Det er er gået for vidt. Der er ikke flere, der skal dø.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.