Da 32-årige Lisa Palmers børn ikke nåede skolebussen fredag morgen, faldt straffen prompte. De to børn fik lov til at gå bag moderens bil i godt 2,4 kilometer.

Med adskillige meters afstand kunne de to børn se, hvordan deres mor langsomt trillede foran og til tider lod dem få snerten af, at de nu endelig kunne få lov til at komme ind i bilen og sidde, men så heldige var de desværre ikke. For hver gang de to børn nåede op til bilen, så gassede Lisa Palmer op, så hun igen kom på afstand af sine to børn, skriver Daily Mail.

Sådan fortsatte den 32-årige mor sin 'leg', indtil en tilfældig forbipasserende kontaktede det lokale politi i Maryon County, Florida, der kort tid efter kunne stoppe Lisa Palmer og anholde hende for vanrøgt.

»Det var koldt og morgentrafikken begyndte så småt at blive tæt,« forklarer Marion Countys politichef Chris Ladd.

Lisa Palmer kørte angiveligt op mod 45 meter foran sine to børn, og var ifølge Chris Ladd ikke i stand til at komme børnene til undsætning, hvis der skulle ske noget.

Da politiet havde stoppet Lisa Palmer kunne de samtidig konstatere, at den 32-årige mor ikke var i besiddelse af kørekort og derfor ikke kunne køre børnene det resterende stykke til skole.

Derfor politiet måtte kontakte Lisa Palmers mand, Brandon Palmer, og hans far, Douglas Palmer, hvilket blot førte til protester fra familien Palmer over politiet, mens de to børn blot kunne se på.

Lisa Palmer fremstilles for en dommer 18. april.