Cykelmotionister i teamtøj – fedt eller ufedt?

Ja, hvordan har Brian Holm det egentlig med de ganske almindelige cykelmotionister, der har iført sig holdenes trøjer?

»Jeg elsker dem. Dem skal der være plads til. Det er de sande supportere,« understreger han i dagens Brian Holm-fortælling, som du kan se øverst i artiklen.

Nogen vil mene, at det ikke hører sig til, men det synes Brian er noget pladder.

Der har været masser af fans allerede til dette års Tour de France. Her er det i Belgien, hvor cykelløbet startede i år.
Der har været masser af fans allerede til dette års Tour de France. Her er det i Belgien, hvor cykelløbet startede i år. Foto: JOHANNA GERON
Vis mere

For hver gang, han ser en person stå langs landevejen til en træning eller ude på ruten iført holdets tøj, så bliver han stolt.

»Det er jo dem, der rigtig elsker cykelløb. Når vi kører langs ruten og ser de her mennesker, som er godt i stand og iført vores trøjer, så bliver man stolt hver gang og dytter og vinker til dem,« lyder det fra Holm.

Tour de France 2019 er i gang, og B.T. har allieret sig med Brian Holm, der hver dag vil levere anekdoter, røverhistorier og andre små fortællinger fra sin lange karriere i cykelsporten. Følg med her på bt.dk.

Husk, at du kan følge Tour de France 2019 helt tæt på bt.dk, hvor vi hver dag følger etaperne live, kommer med fortællinger fra cykelløbet og går helt tæt på den danske cykelstjerne Jakob Fuglsang, der hver dag vil komme med insider-historier fra det historiske løb.