Lyt til artiklen
Stjerneparret Rory McIlroy og Caroline Wozniacki er et afsluttet kapitel. McIlroy har onsdag meddelt i en pressemeddelelse, at han har brudt forlovelsen med danske Wozniacki. Det er ikke første gang, at nordireren dropper sin kæreste.

Bruddet kommer, efter der i weekenden blev sendt bryllupsinvitationer ud. Det fik angiveligt Rory McIlroy, en af verdens bedste golfspillere, til at indse, at han ikke er klar til at gifte sig.

På grund af sin status som en af verdens største golfstjerner får McIlroys privatliv stor bevågenhed, og det er nu anden gang, at et forlist parforhold trækker store overskrifter.

Kort tid før nordirske McIlroy slog pjalterne sammen med Caroline Wozniacki, droppede han sin kæreste gennem seks år, Holly Sweeney. Nordirske medier svælgede i bruddet, der fik ekstra meget omtale, fordi Holly Sweeney mildest talt ikke var tilfreds med McIlroys opførsel. Og hun blev knust, da hun kort tid efter fandt ud af, at McIlroy havde fundet sammen med Caroline Wozniacki.

Til Sunday Mirror forklarede Holly Sweeney, at hun havde set tegn på, hvad der var på vej.

- Jeg har altid haft ham mistænkt for at have noget for hende. Han har altid været en stor fan af tennis. Når han så kvindernes kampe, sagde han altid, at han var vild med hende, men jeg tog det ikke seriøst - jeg vidste ikke bedre, sagde hun blandt andet.

- Det var Rory, der løb væk med Caroline - ikke den anden vej rundt - så jeg bebrejder Rory, eller dem begge to, hvis jeg skal være fuldstændig ærlig. Jeg må give ham skylden for det, men jeg er selvfølgelig heller ikke hendes største fan nogensinde, sagde Holly Sweeney dengang.