Han var med ved French Open for at spille doubleturneringen med den danske stjerne Holger Rune.

Men nærmest lige inden torsdagens kamp skulle til at starte, fik Francisco Cabral en ærgerlig besked.

For Rune havde valgt at trække sig, da han under singlekampen tidligere på dagen vred om på sin ankel.

»Lige nu er jeg utrolig trist, for det er en drøm for mig at spille en Grand Slam. Jeg har været her siden lørdag, hvor jeg har trænet, ventet, set kampe og oplevet en helt ny verden, fordi det var min første Grand Slam, og jeg så virkelig frem til at skulle spille,« siger Cabral til Raquet.

Han fortæller, at han fik besked om, at Holger Rune havde valgt at trække sig, 15 minutter før kampen startede.

Danskeren spillede tidligere torsdag mod Henri Laaksonen fra Schweiz, og i tredje sæt vred Holger Rune om på anklen, da han skulle sende en baghånd afsted, hvor han trådte et par skridt for langt tilbage i banen.

Her kom han i karambolage med et reklamebanner og en presenning, som fældede Rune, der dog gjorde kampen færdig og vandt sikkert.

Francisco Cabral understreger, at han godt kan forstå, der bliver fokuseret på singleturneringen. Det er håndteringen af hele situationen, der ærgrer ham.

»Det var ret tørt. Han fortalte bare, han havde forstuvet sin fod, og at det var lægen, der havde sagt til ham, at han ikke skulle spille double. Jeg er ked af hans attitude, for han sagde det ikke engang til mit ansigt. Han sendte bare en besked på Instagram. Det er ikke så fedt, men jeg kunne ikke have gjort noget anderledes, så jeg venter bare på min næste mulighed,« siger Cabral.

Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, fortæller til TV 2 Sport, at den danske stjerne 'er okay'.

'Vi vælger at lytte til lægerne, og heldigvis er det ikke en brutal hævelse. Naturligvis betyder det noget for Holger at være helt klar til lørdag,' skriver hun til mediet.

Holger Rune møder franske Hugo Gaston i tredje runde af French Open. Den kamp bliver spillet lørdag, og du kan følge den live på bt.dk.