Jeg har set rigtig mange afsnit af 80'er serien L. A. Laws (Advokaterne) og jeg husker, at tonen kunne være hård i retssalen, specielt dommerne lagde ikke fingre i mellem.

Men nu var det jo også en tv-serie, hvor setuppet per definition skal sættes på spidsen for at det bliver interessant og seværdig. Der er dog åbenbart ikke særligt langt fra fiktion til virkelighed.

I hvert fald måtte Apples advokat i sagen mellem Samsung og Apple svare på, om han røg crack efter at have fremlagt et dokument med hele 22 nye vidner, som Apple ville trække ind og vidne, overfor dommeren.

Dommeren fandt det fuldstændig usandsynligt, at disse vidner kunne nå at blive indkaldt og stillede rasende det spørgsmål, som nu med stor sandsynlighed vil blive en af de ting, alle vil huske fra retssagen mellem Samsung og Apple.

Advokaten afviste dog, at han ryger crack og forklarede, at Apple ville kunne nå at indkalde alle vidner. Advokaten gik dog med til at droppe de 22 vidner for ikke at overbebyrde retssalen.

Læs også: Derfor bliver du taberen i patentkrigen 

Faktisk er der nok rigtig mange mobilbrugere verden over, som i disse dage spekulerer på, om det ikke nærmere er cheferne hos Apple og Samsung, der ryger crack efter i efterhånden rigtig mange måneder at have brugt rigtig meget tid og rigtig mange penge på at bekæmpe hinanden i retssalen.

Tid og penge, der i stedet kunne være brugt på at udvikle endnu federe produkter.

Læs også: Apple vil tilbyde rigtig TV i iTunes