Klubejer Jan Bech Andersen og ny direktør Troels Bech på onsdagens pressemøde.
Klubejer Jan Bech Andersen og ny direktør Troels Bech på onsdagens pressemøde. Foto: Martin Sylvest

Det bliver bare ved og ved i Brøndby, hvor det er blevet den helt store farvel-dag. For endnu en nøgleperson omkring Superliga-holdet har onsdag forladt sin klub.

Efter direktør Søren Vadmands fyring og træner Thomas Franks frivilige fratrædelse i løbet af formiddagen, meddeler assistenttræner Claus Nørgaard nu, at han stopper med udgangen af juni.

3464654664544663546

»De værdier, jeg står for som menneske, er blevet overskredet i denne sag,« siger Claus Nørgaard.

Dermed har onsdagens fået endnu et dramatisk højdepunkt i Brøndby. Alt sammen i kølvandet på afsløringen af, at klubejer Jan Bech Andersen har brugt et fanforum for Brøndby-tilhængere til at særdeles skarpt at kritisere især nu tidligere træner Thomas Frank, tidligere sportsdirektør Per Rud og tidligere formand Aldo Petersen.

Det er sket under navnet ’Oscar’.

SE JAN BECH ANDERSENS KOMMENTARER HER

Claus Nørgaard fortæller, at han først fik kendskab til sagen, da blandt andre BT skrev om den tirsdag eftermiddag. Tirsdag fik han historierne bekræftet, og onsdag morgen tog han beslutningen om at stoppe som assistenttræner i Brøndby.

Medier: Brøndby-formand i hårdt angreb på Frank og Rud Brønd

»Jeg har gjort mig nogle tanker om, hvilke værdier jeg har og står for som person. Og de har været overtrådt i denne situation.
Derfor har jeg valgt at tage denne konsekvens. Det Brøndby, jeg startede i i sin tid, kan jeg ikke genkende i dette forløb, der for har jeg valgt at prøve noget nyt, når min kontrakt stopper d. 1. juni. Jeg bryder mig ikke om de ting, der er sket.,« siger Claus Nørgaard ifølge Tipsbladet.

Auri Skarbalius afløser Thomas Frank i resten af Superliga-sæsonen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.