Mandag aften bekendtgjorde Mikkel Rask, at han var færdig i Viborg. Tirsdag eftermiddag er han blevet præsenteret som ny mand i AGFs defensive kæde.

Klubbens nye sportschef Peter Christiansen er begejstret for sit nye indkøb

»Antalsmæssigt har vi været for få forsvarsspillere, siden A. J. måtte stoppe. Med tilgangen af Mikkel øger vi konkurrencen i forsvaret, og trænerteamet får flere muligheder, når de skal sætte det stærkeste hold.

»Mikkel kommer med stor rutine, han er kommunikativt stærk og er ikke bange for at tage ansvar og gå forrest. Han har et stort kendskab til ligaen og de spillere, han kommer til at stå overfor, og han er en rigtig fighter, der forsvarer sit eget mål med stor passion. Sidst men ikke mindst har han stor kapacitet i spillet i luften og tilfører både defensivt og offensivt betydelige kompetencer på vores standardsituationer. Indtil videre er han i denne sæson den mest scorende centrale forsvarsspiller i Alka Superligaen, og sammen med de andre luftstærke spillere, vi har, kommer han til at udgøre en alvorlig trussel på alle vores offensive dødbolde,« siger Peter Christiansen til agf.dk om den 33-årige forsvarer, der har spillet i Viborg de sidste fem år, og før det spillede i Randers og tyrkiske Diyarbakirspor.

Mikkel Rask ser frem klubskiftet:

»Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op i AGF og møde mine nye holdkammerater efter nytår. Jeg har hørt mange gode ting om klubben og folkene omkring, og så synes jeg, at man her har gang i et interessant projekt, som jeg gerne vil være en del af og bidrage til. Vi går ind i en spændende halvsæson, og det trigger mig som fodboldspiller at spille for mange tilskuere og en god kulisse.«

Mens Viborg går til vinterpausen på 14. og sidstepladsen, ligger AGF nummer 11, seks point foran de grønstribede.

Andre læser også