Det kan godt være, at Pieros Sotiriou scorede to mål. At Federico Santander fik sit comeback. At FC København bankede Randers 5-1. Og at københavnerne dermed kravlede op på fjerdepladsen.

Men Viktor Fischer kom alligevel til at løbe med al opmærksomheden, som han er så god til. Han ligner en mand, der har tænkt sig at gøre Superligaen til sin legeplads.

Med sit første mål for FC København og en ny dribletur på en halv banelængde - ligesom i derbynederlaget til Brøndby i pokalturneringen, viste Viktor Fischer, hvad han er kommet hjem for. Han skal være en stjerne, og han er det allerede. Hans mål til 2-0 var et vidne om den fysik, som han bare har taget med sig hjem fra Holland, England og Tyskland. Ståle Solbakken har fået præcis det, han sigtede efter med købet af Viktor Fischer.

Derfor var der efter et trist halvår og en sløj forårsstart mod rivalerne fra Brøndby pludselig en duft af noget igen hos FC København.

»Neeeej, hvor de spiller godt!,« sagde en stemme i en høj tone, så man ikke er i tvivl om både begejstring og den lille overraskelse, det var, at hans favoritter fra København efter et halvt års halten pludselig var tilbage i fuld hingst. På det tidspunkt havde han ikke engang set FC Københavns 4-0-mål i første halvleg, men pludselig var der altså noget at klappe af i Telia Parken.

FCK skulle ellers sættes i gang af et drop. Randers havde styret første del af 1. halvleg, da målmand Hannes Halldorsson efter et lille skub faldt ned på bolden og lod den smutte ud af hænderne og over til Pieros Sotiriou, der skubbede føringsmålet i nettet.

Så var 2-0-kassen mere noget, der kunne få de frosne FC København-fans op på en kropstemperatur nær de 40. For Viktor Fischer brugte sin fysik til at skubbe Johnny Thomsen væk, inde han lagde bolden i nettet og lod sig hylde som den frelser, han er hentet ind som.

Derfra blev det både til 3-0 og 4-0 for hjemmeholdet på et selvmål og ved Pieros Sotiriou, men med tommel op til Pierre Bengtsson for forarbejdet. Pludselig var Randers i knæ i den første kamp for overlevelse i foråret. Det lugtede af dyrplageri, men Nicolai Boilesen var venlig nok at forære bolden væk med en lidt for arrogant dribling foran eget felt. Det gav et mål til 4-1 for Nicolai Poulsen og i det mindste lidt at godte sig på i pausen for Randers.

Den brugte kronjyderne fint, for de kom ud til 2. halvleg med intentionen om at styre spillet så meget som muligt, så det ud til. Randers kom bedre med og 20 minutter efter pausen tog Saba Lobjanidze en god dribletur, som bare blev ødelagt af en god Robin Olsen-redning.

Men de slap ikke for et mål mere imod. Carlos Zeca bankede en indøvet hjørnesparkskombination i nettaget til slutresultatet 5-1. Måske et varsel om nye tider for københavnerne, men absolut det modsatte for Randers, stadig ligger og roder helt i bunden af Superligaen med en forfærdelig start.

Se liveopdateringen fra kampen herunder.