AaB's Nicolaj Thomsen i duel med Randers FC's Johnny Thomsen.
AaB's Nicolaj Thomsen i duel med Randers FC's Johnny Thomsen. Foto: Henning Bagger

Så ruller bolden igen i AaB. Onsdag blev træningen genoptaget i den nordjyske Superliga-klub efter en måneds vinterpause.

Bedst i løbetesten var kantspilleren Nicolaj Thomsen, hvis kontrakt med AaB udløber med udgangen af året.

»Der har de seneste måneder været mange følere fra interesserede klubber på ham, men i indeværende transfervindue har vi ikke modtaget konkrete tilbud,« siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde og tilføjer:

»Jeg har dog en forventning om, at han forlader os i år. Det ligger nemlig i AaB's dna, at vi gerne slipper vores dygtigste spillere, hvis de modtager et attraktivt tilbud udefra. Og mon ikke han modtager et sådan i 2016? Alt andet vil vist være utænkeligt. Men et salg skræmmer ikke. Når vi tidligere har mistet spillere, er andre kommet til med succes.«

Hvad angår Superliga-topscorer Lukas Spalvis' AaB-fremtid, kan Allan Gaarde til gengæld sagtens forestille sig, at han også er AaB-spiller, når 2017 indledes.

»Hans kontrakt udløber jo først i sommeren 2018. Men når det er sagt, er vi da udmærket klar over, at udenlandske klubber gerne vil have fat en en spiller, der kan lave mål. Og det er jo lige akkurat det, Lukas kan. I 15 kampe i efteråret scorede han 14 gange. Det er altså rigtig flot,« siger Allan Gaarde, der håber, at januar måneds transfervindue for AaB's vedkommende bliver stille.

»Er vores trup status quo, når kalenderen skriver 1. februar, vil jeg sige, at vi har haft et sportsligt godt transfervindue, og at vi dermed står godt rustet inden forårssæsonen, hvor vi jo både skal forsvare vores position i toppen af Superligaen og spille med om pokal-titlen,« siger Allan Gaarde.

dalsgaard

Han valgte på årets første træningsdag at offentliggøre en kontraktforlængelse frem til sommeen 2018 med anfører Rasmus Würtz.

»Han er en vigtig brik på vores hold. Derfor har vi også tilbudt ham en god kontrakt,« siger Allan Gaarde.

Inden AaB i februar tager på træningslejr i Tyrkiet, skal træner Lars Søndergaards tropper spille træningskampe mod Hobro IK, Vendsyssel FF og den tyske klub St. Pauli.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.