Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Jeg vil slås med The Rock i wrestling-ringen«

Meldingen kommer fra den legendariske amerikanske fodboldspiller Rob Gronkowski, der tidligere har flirtet med en wrestlingkarriere i WWE - den professionelle amerikanske wrestling-organisation.

For tiden er den 32-årige og næsten to meter høje amerikaner uden kontrakt i NFL, og noget af sin tid bruger han altså på at drømme om at slås i WWE-ringen - og modstanderen skal være ingen ringere end Hollywood-skuespilleren Dwayne Johnson, der inden sin karriere på det store lærred skabte sig et af de største navne i wrestling-verdenen.

»Det ville være ret cool at få The Rock til at komme tilbage - og ret cool at stå overfor The Rock,« siger Gronkowski til TMZ og indrømmer, at han i den grad også godt kunne tænke sig The Rock som holdkammerat i en såkaldt tag team-kamp, hvor to hold med to wrestlere på hver kæmper.

Foto: Kevin C. Cox
Vis mere

The Rock, der ikke har kæmpet siden Wrestlemania 32 i 2017, er nemlig en af Gronkowskis yndligswrestlere, og ham vil han gerne have på sin side, da Gronkowski ikke for alvor føler sig klar til at tørne ud i ringen på egen hånd.

»Jeg er stadig våd bag ørerne i den firkantede ring. Men hvis The Rock skulle have lyst til at slutte sig til mig i stedet for at smadre mig - så er jeg klar på det!«

Gronkowski, med kælenavnet 'Gronk', har tidligere været i WWE-ringen og har også været på kontrakt i organisationen, men han stoppede i 2020 WWE-samarbejdet, da han brød sin pension fra NFL og vendte tilbage til de store amerikanske stadions.

Og her er Gronkowski da også lidt af et navn.

Han holder flere rekorder og er en af tidernes bedste på tight end-positionen - blandt andet er han den tight end med flest touchdowns i en sæson og han er den tight end med flest kampe med over 100 yards på en sæson. Han har desuden også vundet Super Bowl fire gange - tre med New England Patriots og en med Tamba Bay Bucaneers.

Nu lader det til, at en ny karriere kan være på vej for Gronk, der for nylig også prøvede kræfter med værtsrollen ved Nickelodeon Kids Choice Awards.

Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Andre læser også