Lyt til artiklen

Jens Jacob Juulsager kom aldrig med til arrangementerne i forbindelse med dronning Margrethes regeringsjubilæum tidligere på måneden.

Da han skulle ud for at købe passende laksko til lejligheden, endte den tidligere DR-sportsjournalist nemlig i en voldsom ulykke.

Brækket kraveben, brækket skulderblad, syv-otte brækkede ribben, en brækket nakkehvirvel, en knækket tand og en punkteret lunge lød dommen fra personalet på Rigshospitalets traumeafdeling, som betød, at han selvsagt ikke kunne få lakskoene i brug til markeringen af dronning Margrethes jubilæum fire dage senere.

Paradoksalt nok var det netop lakskoene, som frarøvede ham oplevelsen. På vej hjem på cyklen i fuld fart fik han nemlig posen med skoene svunget ind i hjulet og endte på asfalten.

Det var derfor en smilende Jens Jacob Juulsager, der fredag – iført laksko –  endelig kunne troppe op til aftenselskabet for regeringen, Folketinget og Europa-Parlamentets danske medlemmer på Christiansborg Slot.

Jens Jacob Juulsager – som er gift med Mette Abildgaard fra Det Konservative Folkeparti – havde til gengæld måttet sætte både halskrave og arm i slynge til sit kjolesæt.

»Så får jeg også glæde af de sko, som var med til at slå mig i gulvet. På en måde synes jeg, det var ærgerligt, hvis de ikke kom i brug i denne omgang. Det er nok noget af det eneste, der ikke tog skade ved mit styrt, så på den måde er jeg glad for, jeg fik dem på,« siger han til Billed-Bladet.

Han kan desuden oplyse, at han er tilfreds med sin behandling og genoptræning på Rigshospitalet, og at det går stille og roligt fremad.

Jens Jacob Juulsager er tidligere tv-vært, men arbejder i dag i Dansk Håndbold Forbund, hvor han er presseansvarlig for Herrelandsholdet.