____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Krisen kradser mange steder, men ikke i Liberal Alliance.

Her ansætter Anders Samuelsen nærmest dagligt nye topfolk. For nylig ansatte han en direktør i partiet - en nyskabelse - og nu knytter han en regulær kanon i dansk presse til sig som særlig rådgiver.

Nemlig Per Mikael Jensen, der har været direktør for alle verdens Metro Xpres-aviser i Metro International. Og som opfandt succesen TV2 News, da han var administrerende direktør for TV2/Danmark i 2006-07.

- Jeg er meget lykkelig over, at vi kan tiltrække en så stor kapacitet, som Per Mikael Jensen, der ved utroligt meget om ledelse. Det siger noget om vores parti at vi kan tiltrække så gode kræfter. Vi er simpelthen det parti, hvor der sker noget, siger Anders Samuelsen.

Per Mikael Jensen har efter tilknytningen med det samme sat gang i nogle tiltag, der blandt andet involverede at få sat journalist og radiovært Sune Aagaard ind på en direktørpost i partiet.

Hvad Per Mikael Jensen ellers har sat i gang, vil han ikke ud med, men Sune Aagaard var første trin i en raket, der skal få partiet til at vokse.

- Jeg ser arbejdet lidt ligesom en forretning, som skal have et bud på, hvordan det kan vokse. Det er sådan jeg har grebet det an, siger Per Mikael Jensen.

Udover Sune Aagaard er den kendte debattør Henrik Dahl også tilknyttet partiet, der skal opstilles som folketingskandidat for partiet.

Baggrunden for den hjælp Per Mikael Jensen har givet til Liberal Alliance - som han kalder en vennetjeneste - kommer efter, at han mødte Anders Samuelsen under en ferietur i Frankrig, hvor de lærte hinanden rigtig godt at kende, mens de iagttog Tour de France fra nærmeste hold. Her blev der diskuteret politik og LA, og meninger blev dannet på kryds og tværs.

Efter Per Mikael Jensens opsigelse hos Metro International i november var Anders Samuelsen også én af de første til at kontakte ham.

- Han ringede som en af de første og sagde, at jeg måtte komme hjem og redde Danmark. Så sagde jeg; Anders, jeg tror ikke, jeg skal ind i politik. Men jeg vil gerne hjælpe dig med at forberede strukturen og organisationen i partiet - de har jo nogle ambitiøse mål, siger Per Mikael Jensen.

Udover bijobbet hos Liberal Alliance laver Per Mikael Jensen kommercielle projekter for flere udenlandske medier, og som han selv siger; så har han - siden stoppet på Metro International - drukket enormt mange kopper kaffe med enorm mange forskellige mennesker for at finde ud, hvad der rører sig ude i verden.

Fremtiden er ikke helt klar klar, men den 52-årige tidligere topchef nyder det selvstændige liv, hvor han kan få lidt mere tid til sin seks-årige datter.