Den 45-årige mand, der søndag snublede på Roskilde Station og blev klemt af et tog, havde inden ulykken opholdt sig i detentionen.

Den 45-årige mand, der søndag morgen blev klemt ihjel mellem et tog og en perron på Roskilde Station, havde inden ulykken opholdt sig knap 17 timer i detentionen. Det skriver dagbladet Sjællandske.

Vidner har fortalt politiet, at toget søndag ved 08-tiden havde lukket dørene og var sat i gang, da manden løb langs toget og forsøgte at åbne dørene. Han snublede og faldt ned mellem toget og perronen. Manden døde kort efter af sine kvæstelser.

Lørdag middag blev manden ifølge Sjællandske anholdt i Kalundborg i stærkt beruset tilstand. Efter en kort indlæggelse på Holbæk Sygehus blev han sat til afrusning i Roskilde Arrest frem til søndag morges ved halv seks-tiden.

- Han kom ud meget tidligt søndag morgen, så der har været nogle timer, hvor han har været på egen hånd i Roskilde. Hvorfor han kom for sent til toget, ved vi af gode grunde heller ikke, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Sjællandske.

- Fra middagstid lørdag til meget tidligt søndag morgen har han ikke indtaget en dråbe spiritus. Hvad han så laver i tiden fra løsladelsen, frem til ulykken sker, ved vi ikke, siger Martin Bjerregaard til dagbladet og tilføjer, at der tydeligvis er sket noget, der har fået den dræbte til ikke at handle rationelt.

Et ligsyn skal give svaret på, om manden var beruset ved ulykken.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.