To unge piger på 15 og 16 år blev dræbt på stedet, da de på en knallert kørte ud foran en bilist på Ranumvej i Løgstør i Nordjylland.

Den 22-årige mand, der kørte i bilen, havde ikke en chance for at undgå sammenstødet, og selv om han kun kørte 50 kilometer i timen, blev begge piger dræbt ved sammenstødet.

- Det er en frygtelig tragisk sag. Den ene af pigerne kørte knallerten, mens den anden sad bagpå. De kørte lige ud foran bilisten, som ikke havde en chance for at undgå at køre ind i dem, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

Det var mørkt, og pigerne kørte uden lys på knallerten.

- Det er ikke til at vide, hvad der er sket. De har formodentlig slet ikke set ham, men det kan vi kun gisne om.

Den unge mand, der kørte bilen, var totalt ædru og overholdt alle regler.

- Han er toltalt knust over det, siger vagtchefen.

De to dræbte piger er fra lokalområdet i Løgstør, og forældre og pårørende var hurtigt på ulykkesstedet.

- Det var desværre igen en af de situationer, hvor vi ikke var gode nok. Vi har ikke noget kriseberedskab at henvise til på den tid af døgnet. Faren til den 22-årige tog ham med til Aalborg Sygehus, hvor han kunne komme til at tale med en læge, men det er jo ikke optimalt, siger vagtchef Åge Pedersen til B.T. tirsdag morgen.

- Vi har også været hårdt ramt den seneste tid, synes jeg. Når den slags ulykker sker, kan vi stille med politi og Falck til at tage sig af de forulykkede. Men rundt om os er der folk, der har forsøgt at yde førstehjælp, forældre, pårørende - også til den unge mand. De har alle brug for at snakke med nogen om det.

- Det var et stort kaos for dem. Det var helt forfærdeligt og dybt tragisk. Det er et generelt problem, at vi ikke har et kriseberedskab, der kan træde til i den slags situationer. Folk har brug for at snakke med nogen om det, mener Åge Pedersen.