En af Danmarks mest eksponerede, mandlige tv-stjerner risikerer fængselsstraf, efter han er blevet tiltalt for at have udøvet vold ved at have tildelt sit offer et knytnæveslag i ansigtet under en af sommerens musikfestivaler.

Hændelsen fandt sted sidst på aftenen kort før klokken 23 under 'Rock under Broen' i Middelfart den 9. juni i år og gik ud over et mandligt offer, som den tiltalte var kommet i klammeri med.

Men på onsdag formiddag er tv-stjernen tvunget langt, langt væk fra rampelyset.

Da sidder han på anklagebænken i retssal 13 i domhuset på Albanigade i den fynske hovedstad, når en domsmandsret ved Retten i Odense behandler voldssagen mod ham.

I tilfælde af domfældelse risikerer den anklagede at få slået nogle gevaldigt store hak i karrierestigen, der ellers for tiden kun går én vej - opad.

Anklagemyndigheden ved Fyns Politi oplyser til BT, at tv-stjernen er tiltalt efter straffelovens paragraf 244, som kan give op til tre års fængsel.

Yderligere rummer anklageskriftet også en tiltale efter straffelovens paragraf 247, hvilket betyder, at der ved dom gives mulighed for at lægge 50 procent på strafudmålingen oven i.

Det skyldes, at den tiltalte tv-stjerne tidligere er dømt for at have udøvet vold mod en anden person.

Han kan altså i yderste konsekvens idømmes fængsel i fire og et halvt år.

Den landskendte, voldstiltalte mand nægter sig skyldig i tiltalen, og det er lykkes hans advokat at få nedlagt navneforbud. Det skete ved et retsmøde blot en måned efter selve voldsepisoden i sommer.

Navneforbuddet for den voldstiltalte tv-stjerne vil som udgangspunkt blive ophævet, når der er faldet dom.

Men hvis der på onsdag, når sagen kører, sker domfældelse og den tiltalte vælger at anke til landsretten, kan navneforbuddet blive opretholdt, indtil sagen er endelig færdigbehandlet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.