Et af Gullestrup-mandens ofre på kanten af selvmord

Hans en time lange voldtægsforsøg af hendes 18-årige datter i en kælderskakt i Herning har ændret familien Kleins liv for altid, forklarer en rasende mor.

Efter at have uddelt klapsalver til dommeren i retssalen i Herning, da denne gav Gullestrup-manden, Ahmed Omar Mohamed, seks års fængsel og udvisning af Danmark, for voldtægt af en ti-årig samt voldtægsforsøg mod en 9-årig og en 18-årig, går de indvandrerfjendske Danish Defence League-medlemmer ud i cykelskuret på retsbygningens p-plads.

Her hænger de blege karseklippede mænd samt kvinderne med det afblegede hår ud i ly for regnen. De giver hinanden ret i, at den dømte jo har en genetisk fejl, fordi han stammer fra Somalia. En kvinde i flokken skiller sig dog væsentligt ud. Hun er nydeligt klædt og ligner bestemt ikke noget, man forbinder med de yderligtgående racister.

- Jeg er Karina Klein, jeg er mor til D. Du ved hende den 18-årige, han i 50-60 minutter forsøgte at voldtage inde i Herning, udbryder hun pludselig til BTs udsendte. Hun har tydeligvis noget på hjerte, for hendes øjne lyser af raseri.

- Jeg nærer så dybt et had til ham, så du tror, det er løgn. Det er vitterligt rent had, og hvis bare jeg kunne få lov at være alene med ham, så..., siger hun og afbryder sig selv i at komme med trusler.

Overvejet selvmord

- Jeg er bare så frustreret. Det er jo lykkedes ham at splitte vores familie fuldstændig ad. Han har ødelagt vores liv. Min datter klarede sig godt, hun fik topkarakterer i skolen, og nu er hun fuldstændig ustyrlig. Hun får store følelsesudbrud og dropper ud af det ene efter det andet. Ja hun har har faktisk overvejet selvmord, siger hun, og forklarer, at hun også selv har ændret sig markant efter hændelsen.

- Den her sag har ændret alt - også for mig. For jeg plejede altså ikke at hænge ud med Danish Defence League - det gør jeg nu. Og det er faktisk mig, der har inviteret dem herop for at følge strafudmålingen. De er en god støtte, siger hun, og erklærer sig tilfreds med dagens strafudmåling.

Under retsmødet blev den unge gerningsmands barske fortid, som bl.a. børnesoldat i en somalisk al-Qaeda-gruppe kortlagt. Dette dæmper dog ikke Karina Kleins vrede.

- På den ene side har jeg da ondt af ham, men det giver ham da ikke ret til at gøre sådan nogle ting. Der er da mange mennesker, der har oplevet vanvittige ting, som ikke går og voldtager folks børn.