En 34-årig mand er blevet dømt for et usædvanligt overfald i en Aldi-butik i Svendborg.

En 34-årig mand fra Nyborg skal 60 dage bag tremmer efter at have tævet en Aldi-medarbejder med en agurk. Det besluttede retten i Svendborg torsdag.

Det mærkværdige overfald fandt ifølge Fyens Stiftstidende sted i en Aldi-butik den 2. januar, da den voldsdømte mand havde fundet en agurk i grøntafdelingen, som ikke levede op til hans kvalitetskrav. Derfor bad han en ekspedient om at hente en ny agurk til ham.

Det ville Aldi-medarbejderen ikke, og så bad den utilfredse kunde om at tale med varehuschefen. Det fik han lov til, men chefen kunne ikke tale den 34-årige mand til ro.

Tværtimod gik kunden amok og begyndte at slå på varehuschefen med agurken, der kort efter blev så splattet, at den var ubrugelig som slagvåben. Derfor greb voldsmanden en ny agurk og slog videre. Da den også havde opbrugt sin tid som slagvåben, blev optrinnet afsluttet med en syngende lussing til varehuschefen.

Domsmandsretten var enig om at kende den 34-årige skyldig i vold, hvilket udløste 60 dage bag tremmer, da den 34-årige allerede havde en voldsdom. Den dømte ankede sagen med det samme.